Anunț COVID-19
Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să participați la întâlnirile bisericii deoarece locurile sunt limitate și este nevoie de înscriere pe listă. Purtarea măștii este necesară pe toată durata întâlnirii. Pacea Domnului nostru Isus Hristos, care întrece orice pricepere, să fie și să rămână cu noi cu toți!

Întâlnire Tineret

  • 19:00

Prin harul și voia lui Dumnezeu reîncepem întâlnirile de tineret!

Anul acesta vom studia împreună prima epistolă scrisă de apostolul Petru în întregime, epistolă care ne descrie într-un mod perfect și plăcut ”Autenticitatea Sfințeniei Adevărate”, descriind în prima parte a epistolei în zece pași specifici ”Miracolul Mântuirii” prin care destinatarii au primit adevărata sfințenie.

Dacă dorești să afli mai multe despre aceste teme și subiecte, ești invitat să participi împreună cu noi chiar de la început – adică de luni – 5 Octombrie la ora 19:00 în clădirea bisericii.

Bineînțeles, suntem conștienți de vremurile în care trăim, așa că întâlnirea va fi restricționată conform reglementărilor uzuale. Este obligatoriu să se poarte mască pe toată durata programului. Dezinfectant la intrare, distanțarea în timpul șederii și cel mai important – la intrare va trebui să ne scriem numele pe o listă pentru a avea tot timpul o evidență cu cine a fost la fiecare întâlnire.