Articole

Domnul face minuni!

Categories: Articole,Misiune

Așa cum am scris în titlu, Domnul face într-adevăr minuni și eu pot confirma asta din propria experiență! Încă de când L-am cunoscut pe El ca Domn și Mântuitor, El mi-a pus pe inimă dorința să merg să răspândesc vestea Evangheliei celor care nu-L cunosc.

El a pus în mine această dorință, care s-a înfăptuit și a devenit realitate atunci când am mers în misiune în România! În Călărași, județul în care am fost, Duhul Sfânt lucreaza cu o putere pe care cuvintele mele sunt prea slabe ca să o poată descrie! Dragostea Lui se răspândește extrem de repede printre oameni și unitatea pe care El a facut-o între ei e foarte puternică. Am avut acolo onoarea să vizitez un centru de copii săraci, prin care Domnul m-a inspirat mult. Acei copii sunt foarte deschiși să dea și să primească dragoste, sunt foarte bucuroși și recunoscători pentru tot ceea ce primesc.

De asemenea am avut harul de a lua parte la o tabără pentru tineret în care prin credință L-am vazut pur și simplu pe Duhul Sfânt! În fiecare om care a fost acolo El a făcut schimbări foarte mari. I-am simțit prezența lucrând în mine prin oameni. Oameni care nu mă cunoșteau, veneau la mine, mă încurajau și chiar mă îmbrățișau! În timpul rugăciunii s-au întâmplat multe minuni. Oameni care nu-L cunoșteau pe Isus, L-au primit ca Mântuitor. Am putut simți și vedea cum Duhul Sfânt aduce unitate între noi, în special atunci când mergeam la oameni necunscuți și mă rugam cu și pentru ei!

Eu am mers în misiune pregătită să dau, dar Domnul mi-a dat mult mai mult decât ceea ce am oferit eu!

El a lucrat cu putere foarte mare. Am văzut oameni la pământ plângând și cerându-și iertare de la Dumnezeu pentru orice păcat, oricât de nesemnificativ ar fi părut. Oameni care au mers în față și și-au mărturisit public păcatele și slăbiciunile, când mergeau la loc fețele lor radiau de sinceritate și bucurie. Acei oameni m-au inspirat și mi-au dat curajul să fac și eu asta, să-I cer Domnului să mă elibereze de două slăbiciuni cu care mă luptam. De atunci am primit eliberare de acele slăbiciuni, Domnul m-a întărit prin harul Lui!
Prin munca de echipă am învățat că în unitate nu mai sunt “eu” ci suntem “noi”.

Așa cum L-am cunoscut pe Domnul în misiune, nu L-am cunoscut niciunde. L-am văzut și L-am simțit foarte aproape, foarte personal, plin de dragoste, milă, bucurie, întelepciune și putere!


Articol scris de Larisa Lionte