Articole

Desert de Paște

Categories: Articole,Pasiuni,Rețete

Desert foarte delicios în coajă de ou!

Vă prezentăm un desert deosebit de delicios, aspectuos și cu care veți cuceri inimile celor mici și celor mari deopotrivă!

Pentru început spargeți 6 ouă la unul din capete îndepărtând partea spartă, goliți conținutul oului și apoi fierbeți coaja (ramasă goală) timp de 10 minute pentru a deveni mai rezistentă. După ce ați fiert toate cojile, lăsați-le să se usuce bine. Din conținut puteti face o omletă sau puteți folosi componentele pentru alte rețete de mâncare sau prajitură care le pregătiți pentru sărbătoarea Paștelui.

Crema: amestecați bine 150g Mascarpone, 2 linguri de zahăr pudră și 4 linguri de lichior de ouă. Separat, băteți 100 de grame de frișcă cu o jumătate de pachet de praf întăritor. Când frișca este bine bătută, cu mixerul, și fermă adăugați o lingură de migdale sau nuci mărunțite. Amestecați apoi într-un bol mai mare toate ingredientele după care le turnați în cojile de ouă pregătite anterior. Desertul se lasă o ora la rece și se decorează cu fulgi de ciocolată și migdale/nuci mărunțite.


de Andreea D. & Alina N.

Sursa: http://www.livingathome.de